Salam , saya nk tnyaa pregnant buleh mkn panadol @ ubat tahan sakit takk ?

Sakit kepala

2 Balas

Boleh je xde masalah. Amik sbiji shaja. Amik JIKA PERLU. Jgn hari2 plak. Kalau sakit jugak, better pergi klinik je minta nasihat doktor atau buat cara lain .

4w ago

minyak angin tu kalau bleh jgn kerap. Sy pon pregnant kalini kuat sgt skit kepala. Tahan je la sampai bleh tido. Pastu smbung esok plk skit kepala . Nk telan ubt tp malas hahaha

boleh. makan yang 500mg je.

4w ago

panadol.