Hamil 11 minggu boleh pergi urut ke?

Sakit belakang belah kiri, rasa macam salah urat pun ada. Susah nak tunduk bawah sebab auto sakit dekat urat belakang. Ada sape² boleh bantu atau bagi pendapat nak kurangkan rasa sakit ni.

1 Balas

spnjng prgnt mmng tk bleh pegi urut , klau nk sruh husband tu bleh lh sesetngh tmpat je yg lain sy sapu minyak yuyi

5mo ago

area pinggang bleh tpi sapu je jgn bnyk sgt , minyak yuyi bby bleh guna means kita pun bleh guna jgk