Tarikh EDD bulan 8 korang berapa haribulan?

Saja tny tarikh edd korg..kot ade sama tarikh ke nnt 😂

96 Balas

sy 4/8 ...tp rasanya hujung bulan 7 kot bersalin ..doakan kita semua normal & dipermudahkan urusan nanti

20/8 tapi ada gdm rasa mcm beranak awal ni baby asyik mengeras je sekarang tiap 10 minit mengeras🥹

sy 29/8 . tapi sy ada darah tinggi dan gdm. xtau la kena serah awl seminggu atau sehari sebelum.

1y ago

awl pun xpe..jnji dua2 selamat sihat..ibu kena berkorban sikit la masuk wad awl..semoga dipermudahkan 🤲

22/8...anak ke dua..letih sikit dari pertama..harap2 masa lahir nanti dipermudahkan kelahiran

Due 2/8 tpi kena awal lagi .. kena bersalin 37 mggu sbb gdm on diet & prgnt twins dcda

1y ago

sm laaa. Kita scan smlm bby mlintang lh pulak 🥺 mggu dpn Kita scan LG nk tgk MCM MN. kalau kepala bby msih X masuk laluan, kena rujuk dkt hus lg laa. mnta2 bby BG kerjasama. mama is risau.. abg2 dia dulu smua normal.xde mslh MCM ni 🥺🥺

20/8. Harap2 awal sket sebab nnti nk pantang rumah parents tpi 28hb diorg nk gi umrah🥲

1y ago

Sama la due Kita.

27/8 ank kedua , ank pertama 35 week dh beranak .. agak2 ank kedua ni akn awal juga ke ?

Mula2 27/8 tp minggu lepas doc ckp edd salah jdi 29/8 plak😂 kena postpone besalin

30/8. nak kena prepare apa yee. anak first + pjj duduk jauh nun di sarawak🥲

8/8 tp asa gdm huhu maybe awal. tkpe janji baby sihat. doakan yeee

1y ago

saya 10/8....tp gdm jgak...sama2 laaa kta srah diri awal