Nak tau gender baby

Saja nak share. Nenek suami saya dulu bidan. Saya anak first mengandung. Sekarang anak saya dah 4 bulan. Alhamdulillah. Sekali je pergi check gender dkt swasta. Hati memang teringin anak perempuan. Masa pergi scan tu doktor ckp perempuan sebab nampak garisan. Suami pulak kuat firasat nak anak lelaki. 2nd time pgi scan under kk untuk check growth baby. Masa scan tu eh ternampak ada benda tergantung bergoyang goyang. So doktor tanya masa scan tu anak lelaki ke. Saya cakap masa scan perempuan. Doktor pun mengiyakan🤭. Masa jumpa nenek tu nenek tanya pergerakkan belah mana yang kerap and kuat. Cakap la belah kanan. Nenek cakap anak lelaki. If banyak pergerakkan belah kiri anak perempuan. Tak tau la coincidence ke atau apa. Tapi masa melahirkan tu memang keluar lelaki🤗. Wallahualam. Tercapai hajat suami. Tak kisah anak perempuan ke lelaki, yang penting sihat dan yang baik baik je hendaknya.

2 Balas

Anak saye tiga2 same je suke dok belah kanan 3bradik 😂 2L/1P