Childhood n teenagehood

Saja nak luah, perempuan kan emosi. Saya jeles n nth rasa iri hati bila dgr memori child n teenage hood husband saya sebab saya punya history life terlalu dark. Huhuhuhu. Saya explore dlm sex sgt2 awal ya. Pernah commit suicide banyak kali kena rape kena raba. So mmg dark n nth x tahu nak cerita apa. One day dia tanya parut2 kt badan i tu kenapa. Sedih ya, i pernah cerita kat dia mcm mana parut tu wujud. I terdiam bila dia tanya. I mls nak sakit hati, i ckp jatuh n kena iron apa semua. So i kecewa sbb yeah dia x pernah ingat psl my life. I tak tahu nk luah kt sapa. Sorry i luah kt sini. Tadi dia cerita memori childhood dia dekat i lagi n salasilah keluarga dia. I diam je. I angguk n geleng. Ttbe at one moment dua2 senyap. I ttbe secara spontan tanya "First time u involved dlm sex bila?" Dia terus jawab nth tak tahu. Lidah i kelu. So xpelah. I punya dark story no need to share pun right. Tpi nth asal i rse sedih sgt bila dia jawab mcm tu. Bila i rse hina ke kotor i hug my son. I xnk dia jadi mcm lelaki2 yg buat i dlu. I nk dia jadi lelaki yg jaga perempuan. Insyallah kan. Tu jelah hahaha type ni pun boleh melalak. Siapa yg baca thnks. I hope hidup u semua diberkati Allah. Semua ujian u hadap dipermudahkan Allah.

1 Balas

semoga hidup u pun sentiasa diberkati Allah sis.. insha'Allah sis.. besarkan dia dalam suasana dan ajaran Islam, dekatkan diri dengan Allah.. Saya pun ada scars kat lengan yang saya taknak reveal kat sape2.. tapi time nak kahwin saya kena bgitau juga bakal suami.. selama stahun kahwin ni dia tak pernah tanya lagi.. mungkin dia tunggu saya sedia