Banyak nya makan hati😒

Saja meluah kt sini hmm .. Kadang kecik hati nabgis sesorang .kecewa xleh bwk bincang .. Hmm bercakap pon dgn baby dlm perut pujuk ank jgn sedih mcm ummi, ank ummi kene kuat, ummi sayang ank ummi. Nk tido mlm mengalir air mata still pujuk ank jgn sedihΒ².. Moga ank ummi sihatΒ² selalu membesar dgn baik .ummi xsabar nk jumpa ank ummi nii ..100hari lagi .. Doakan sy kuat ye momyΒ² semua .huhu #1stimemom

2 Balas

Kalau puan rasa puan ada masalah, tak kira la dgn sape pun, cari seseorg yg puan rasa puan boleh mengadu. Tak dpt selesaikan tak apa janji apa yg terbuku kat dlm dpt dilepaskan. Baby dlm kandungan boleh faham apa ibu dia rasa sebab tu tak elok bersedih bermurung masa tgh pregnant. Takut terbawak2 sampai bersalin. Nanti jadi postpartum depression. Semoga puan kuat 😊