36minggu Baby suka duk belah kanan

Saja je nak borak ngan mummy.. mummy2 perut senget tak? Saya punya perut asyik senget je belah kanan jadi tinggi.. baby boy.. harini cukup 36 minggu.. due date 9/9 #firstmom #firstbaby

16 Balas

Saya baby girl. Kadang2 smpai cramp rasa dh sbb kena baring kiri je. Baby mmang duduk kanan je, belah pinggang terasa mcm seketul pnjang xtahu la ape dia badan dia ke ape. Trpaksa sentiasa ke kiri sbb rasa mcm hempap badan anak kalau baring ke kanan😅

10mo ago

kite sama sis. sy pun girl jugak, dok belah kanan je. nk mengiring kanan tkut terpenyek pulak😂

sy pun baby boy, mmg dri 2nd trim tu perut suka senget sebelah kanan. smpi skrg 34 weeks pun masih besar sebelah kanan. bila nurse cek jantung pun kena tolak sikit bdn baby tu bru dgr degupan. fav spot dia kot kanan.. hehe

saya anak first girl, mmg terasa kanan bukan sbb dia duk belah kanan tapi pergerakkan kaki dia yg selalu belah kanan. skrg anak 2nd boy pun still sama jgk rasa kaki semua belah kanan 😅

eh sama la.. ingtkn baby sy je yg suka duk belah kanan😂 asyik senget je keras sebelah kanan.. kdg2 tu risau kenapa la dia duk situ je.. baby boy jugak

Sama sis..baby sy pun suka mengeras di sebelah kanan smpai senget2 perut..hahaa enjoy jela dh xlama nak keluar..

iya sis kalau prgnant bby boy mmg tmpat tido dia sebelah kanan lucu kan senget sebelah😂

sma sy,perut senget sbelah kanan,due date 9/9 juga,hari nie 36 mnggu 3 hari,scan doc ckp baby boy

Due date kita sama. Betul la, sblh kanan selalu mengeras / senget. Gender sampai skrg tak tahu.

Saya pulak dia suka senget ke kiri 😂 . Tiba2 perut belah kiri tinggi pastu keras, baby girl hehe.

10mo ago

sama sy pun bby ska duk sebelah kiri..bby girl jgk..hihi

saya pun sama dgn sis . bby boy . 36 week jugak . mmg kenan dok kanan jew diaa🤣