36minggu Baby suka duk belah kanan

Saja je nak borak ngan mummy.. mummy2 perut senget tak? Saya punya perut asyik senget je belah kanan jadi tinggi.. baby boy.. harini cukup 36 minggu.. due date 9/9 #firstmom #firstbaby

16 Balas

Sama la . Baby suka dok kanan . Kalau baring kiri . Dia marah , dia kicking kuat2 😅

Sama sis🥰, saya bila bangun tido perut asik senget belah kanan 😂 baby boy juga

Sama la , dah la senget , aktif pulak tu diaaa, due saya 8/9 hehehe

Sama jugak. Sy baby boy 37w. Mmg suke dok belah kanan 😂😂😂

sy due 10/09.bby sllu senget sblh kiri.tajam2 rsa kt tepi perut

sy pun bb duk sebelah kanan..bb girl