Berpantang rumah ibu sendiri atau mertua?

Rumah mertua saya terlalu ramai budak kecil compare to rumah ibu sendiri. Bila tanya husband nak berpantang rumah sendiri, kita pulak dimarahnya 😢 Kita pulak nak berpantang dgn aman dkt rumah sendiri. Macam mana nak pujuk husband saya ni? hmmm #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Saya tak suka pantang d rmah mentua.. Sbb cara bebel tak mcm mak sendiri... Hahaha... Time pantang dulu saya hampir nak meroyan mentua tak hbis2 nak bebel lagi lain mcm pla tu.. 😆

3y ago

Sama. Saya pon hampir meroyan pantang dkt rumah mertua. Pemakanan saya pon tak terjaga, tak tahan saya masak sendiri lauk pantang. Dia bagi saya makan sama lauk dgn dia punya which is bukan lauk berpantang.