Ruam ke ni? Nak letak apa utk hilangkan

Ruam ni bahaya x? Baby sakit x?#firstbaby #1stimemom

Ruam ke ni? Nak letak apa utk hilangkan
4 Balas

anak saya baru lahir pun mcm tu jgak dulu ruam dia. geram je tgok ,rasa nk picit je keluarkan air dia. saya bawak jumpa dr,dia ckp tkde pape masalah,cuma kerap kan lap pipi dia dgn air suam dan jgn bg basah atau berpeluh . lama2 anak saya besar hilang sndiri ruam nya

Rasanya ini normal untuk baby, biarkan je nnt lama2 akan hilang. Selalunya dekat kepala bintik mcm ni tapi jgn risau nnt akan hilang.

ne ruam susu je