Hai ibu2 doa kan saya smga mudh bersalin.dh 2 hari 2 mlm dok wad bukaan masih 3 cm. Subuh tdi bru

Rsa cntrsion..tpi bukaan masih sma..sakit2 bby kt dlm ade gerak2 jugak..ade ke ibu2 prnah lalui pkra mcm sya..yg ni ank k3..sblom ni bslin ok sakit trus bslin.#ingintahu

1 Balas

bnykkan mengiring bile tdo..bt senaman satukan kedua tapak kaki dn tarik perlahan2 ke dlm biar smpai rapat..gerakkan badan kiri ke kanan dpn ke blakang

3y ago

salam tq..sya dh slmt bsalin..bby boy..pkul 9.02 mlm td