Full Breast feeding anak 1tahun lebih dan period dtg xteratur? Ada pengalaman yg sama seperti sye..

Risau Period tak beberapa lancar..dan masih menyusu badan full....anak 1tahunlebih, Normal Ker Period keluar sikit2 jer n sehari ada sehari xde.. #breastfeeding #fullbreastfeeding #periodtakteratur #susubadan #periodtakregular

3 Balas

mcm sy. masa 1st baby dulu minum susu badan juga. sampai usia dia setahun 2bulan. period sy tiap2 bulan on time. xde pula sekejap ada sekejap xde.

12mo ago

wahh..bagusla Period teratur ne..lega sikit..huhu..

Normal awak. Selalunya period akan kembali normal bila anak dah betul betul wean off.

12mo ago

ooo..Mcm tu..lega sye xperlu risau lg..😅

normal

12mo ago

😃 Alhamdulillah