Berat badan naik 3kg dlm bulan

risau berat badan naik , sebelum preggy berat 43kg sahaja - last checkup misi nasihatkn suruh kawal sikit makan sbb naik 3kg , sekarang ni rasa 2kg pulak naik - makan pun dah kurangkan ( tak makan lebih jam 8mlm , kadang breakfastpun skip🥲 ) air manis pun kurang minum - mcm mana momy semua ade tak cadangan - 2/5 ni perlu dtg ke klinik semula risau berat naik berlebihan lagi padahal kita kawal dah pemakanan 😭😭#firstbaby #pleasehelp #beratnaik

6 Balas

Saya naik 4kg sebulan. Hari ni kena pi klinik pagi2 cek tekanan darah/airkencing/ perut. Setiap dua hari kena pi selama 2 week 😥😥😥 Risau berat badan sendiri juga.. Cuba control manis2…

1y ago

adoii , lagi kerap ni ... sis dh minum air gula ke ?