Is it right to evolve a friendship with the opposite sex into a "close" one when married? To the point of chatting with him/her first thing when you wake you up in the morning and the last thing you do at night when you don't even do it with your spouse? I call that cheating. What do you think?

89 Replies

๐˜ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฃ ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ธ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ช ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ง๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ถ๐˜ฑ, ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ด, ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ, ๐˜ช ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜บ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜น๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ช๐˜ต, ๐˜ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ง๐˜ถ๐˜ญ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ง๐˜ฆ'๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜บ, ๐˜ช ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ, ๐˜ช ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜บ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด, ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ, ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜บ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฐ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต. ๐˜Š๐˜“๐˜–๐˜œ๐˜‹๐˜Ž๐˜Œ๐˜Œ๐˜’๐˜š๐˜ ๐˜•๐˜Š@๐˜Ž๐˜”๐˜ˆ๐˜๐˜“.๐˜Š๐˜–๐˜” ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ˆ๐˜ฑ๐˜ฑ: +1 213 631- 9542