Belum bsalin due 26/4😂

Raye Sabtu ibu2,ad y dh bsalin k belum?..ibu asyik gosok perut je ni ckp ngn bby jgn kuor lagi bagi ibu Raye dulu😂kesian k Kakak abg nk Raye..kdaan ibu2 y due bulan ni mcm mane ? Ok k dah ad tnde2 k belum?,ibu Belum ad lagi ni..harap2 smpat raye la

2 Balas

samalah saya due 24/4 tapi tkde turun tanda lagi, tapi kalau boleh nk bersalin sebelum raya ataupun time raya😂

1y ago

😂ibu nk Raye dulu. huhuhu.moga mudah la urusan kite smua yer

mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

aaamiin3 timekasih sis