Rasa terik

Rasa terik sgt dekat celah kangkang dan miss v.. org kata baby da masuk jalan kan? tapi belum ada apa2 tanda untuk melahirkan.. perut pn ramai cakap tak jatuh lagi.. sapa ada tips untuk percepatkan? Sekarang da 39w rsau pulak overdue.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Saya 32 week, doktor scan dah masuk laluan dah.. Dan memang rasa nak terkencing bagai, sakit pinggang punggung sbb baby membesar himpit otot berhampiran. Awak buat je apa jua senaman yg sesuai kehamilan