Bahaya tak untuk janin?

Rasa tak larat betul .. start rabu lepas sakit tekak keesokan bawa ke selsema hingga la ke harinu rasa cam nak demam nak p cek suhu bdn demam or tak asik hujan. Nk tggu suami beli at frmasi alat cek suhu lagi la ntah bila. Nak p klinik pon tak larat hah. If p kk kene dftar psakit lua ke takya ye. Sebab ada buku pink. Lagi suka p cek swasta je sebab tk ramai lagi pula tgh tak larat sgt ni. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

First, buat self test / swab test. Bila dh negatif, jgn lengahkan masa jumpa doktor utk dptkn rawatan/ubat sbb bila dh mengandung ni tk blh main mkn je ubat. Jgn jdkan alasan tk larat sbb tu tk pergi pergi lg