First time mommy

Rasa excited pulak tgok bila tgok semua due date mac 2023 , hi mommy semua. Semoga kandungan kita sihat selalu aminn♥️♥️♥️🤲🏻

24 Balas

Amiinn.. saya nak tanya, sebab kandungan kita sama usia, masa kandungan minggu keempat hari tu saya hari2 sakit perut dan perut cramp. Sekarang dah tak rasa macam tu sampai susah hati baby ada ke tak ni😅 normal ke macam ni?

2y ago

Semoga kandungan kita semuanya baik2 sahaja dan sentiasa sihat😃

Aamiin.. sy doakan kt semua slmat melahirkan bby yg sempurna n sihat.. inshaa Allah aamiin

sy skrg tgh batuk teruk..ada tak mommies due date Mac 2023 sama cm sy

aminnn 🤲🏻 semoga bby dan ibu sihat 😚

Aminnn2 Allahuma aminn.. 🤲🏻🤲🏻🥰

Aamiin Yaarabbal'aalamiin ❤️

aminn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aaamin ya Rabbal Alamin❤️

hee date kita samaaa ❤️!

aamiin2 ya mujibb 🤲