Petua cepatkan bukaan jalan

Ramai yang share kat saya, untuk cepatkan bukaan jalan, minum milo panas + telur ayam kampung mentah.. and boleh jugak makan 2 telur ayam kampung setengah masak.. Ada mommies yang penah try petua ni?

3 Balas

stahu sy mkn yg mentah² ni tk d'syorkn sb bakteria tu bole jejaskn kndungan..cara yg muda bt senaman pregg,bnyk kn bjln,jln itik,sy guna gymBall juga..klu nk try why not tp risiko tu,takut jngkitan kuman pula bby..dr mkn yg mentah² baik minum air kelapa huhuhu..sminggu 2x klu nk dkt due bole minum sekerap yg bole..nk bg cpt contraction mkn nenas masak..ni bby yg k4 mmng ni rsa sy.smoga sis slmt bsalin ya

Sy xpernah try lg..slu sy lakukn dgn bykkn bjln..Naik turun tangga..bsama dgn suami..slu mcangkung..ini Cara sy..😂

ada yang dah cuba ke. nak tahu juga

2y ago

betul tu, saya pn ada dgr mcm tu. jadi takut nak mencuba. huhu.. tq sis 🤗