Ilmu apa ya

Ramai yang kata time mengandung ni kena banyak tambah ilmu. (perkembangan awal kanak2, pwnyusuan atau mcm mana) . Boleh share tak ilmu apa atau mungkin ada buku yg sesuai. Tqtq sudi share

2 Balas

Ya betul. Senang cerita everything about parenting, toddler and breastfeeding. 😊 Kalau awak nak beli buku, awak masuk je mana2 kedai buku dan pergi ke parenting section. Awak pilih je apa yang awak rasa awak nak tahu dan awak kena baca buku tu. Itu yang saya selalu buat. Saya akan survey satu2 mana yang saya rasa penting, saya akan beli. Kedua, melalui social media. Kalau awak ada FB/IG. Boleh follow - Dr Amalina Daud untuk belajar mengenai pemakanan baby. -happybabyfoodmalaysia untuk pemakanan baby. - babylanguage untuk belajar bahasa baby dan ilmu tidurkan baby - Certified Lactation Counselor untuk belajar ilmu penyusuan. Yang ni ramai sebenarnya. Ada Puan Nad Masrom, Puan Ika Nabella. Ada lagi tapi saya tak ingat. Mungkin ada mommies yang akan share nanti. Harap membantu 🌹

8mo ago

Terima kasih sangat2 membantu.. Tqtqtq ya

Follow ig babylanguage & nyusoo.official

8mo ago

Baik terima kasih ya