Upt Hijau

Ramai cakap upt hijau ni selalu scam org. Saya dapat tahu pun lepas saya beli banyak. Upt hijau ni results dia tak boleh dipercayai ke? Saya beli sampai 20 strip adeh#ingintahu

Upt Hijau
5 Balas

klu puan cek hari2 kptusn positif dan line smngkin terang,mngkin puan positif la tpi klu hari ni dua line esok satu line esok lg samar2 atau tda line ..jwbn dia -ve laa

yg upt hijau scam y viral tu y jenis halus tu sis,bukan y ni,rupa dia sama,tp dia halus sis,sis punya 6mm,besar punya xscam😁

Beli dip n tell kat Watson. Results tepat, tk pernah kena scam lagi

1y ago

dah try dip & tell line terang jugak. Maksudnya upt hijau ni bukan scam. siapa test guna upt hijau result dia betul

repeat test guna upt lain sis. upt kat kedai eco pun boleh

scam ke? saya dh pkai. makin terang

11mo ago

tak scam. saya baca dkt fb ramai cakap jgn guna upt hijau