korang pilih 1 nama plsss

raisha(pemimpin) arissa(azam kuat) Aaira (mulia,dihormati) azzahra(cantik,bijak) adra(perawan,cantik) sumayyah (kebanggaan) zahra(cantik,bijak)summayah(kebanggaan) sofia (menawan) falisha(kebanggaan) Nur arissa(azam kuat) naira(bercahaya,bersinar) elvina(ramah&bijaksana) arissa(azam kuat #pleaseadvise

70 Balas

Kalau sulung, better Raisha . Azzahra sesuai kat belah belakang . Contoh Raisha Azzahra . Sumayyah pun ok .

kalau saya, saya akan pilih azzahra ☺️ cantik dan bijak orangnya nanti. in shaa Allah ☺️

Adra. Haritu cadang nak letak nama ni dekat baby tapi tukar plan hehe tapi memang cantik nama adra

Adra Falisha , Adra Elvina so sedap ❤️ Nama anak saya Salvina bermaksud bijaksana ❤️

bby sy nma falisha..ank first sy, sesuai sbb mmng ank kebangaan sy😅

Pilih satu nama antara semua nama tu and then gabung dengan Sumayyah pon sedap😍

dh kenapa Arissa sampai 3x disebut. nak suruh kami pilih Arissa ke hehehe

Saya pilih Az Zahra sebab anak saya nama Fatima Az Zahra

anak akk raisya aryssa (kombinasi terus, ejaan je lain dgn sis punya)

Aaira. Mostly nama anak2 murid sy Ayra, Aira. Bijak budaknya. ☺️