stuff

pwede po makahingi ng list ng baby needs. mamimili na po kasi kami next week for my baby boy eh wala po ako idea ng gamit ng baby. yung kumpleto na po sana lahat pati yung hinihingi po sa ospital. 5months preggy. thank you po

3 Replies

Baby needs: 1-2 pcs baby bottle (2 oz), baru baruhan (short sleeves and long sleeves if ber months manganganak, sleeveless and short sleeves kapag summer manganganak), mittens, pajama, (gloves), socks, bonnet, receiving blanket (pranela), baby bibs, lampin, baby bath soap, baby bath towel, 70% alcohol, manzanilla, rubber mat sapin para pg mag change ng diaper, new born diaper, bulak, baby wipes, baby cotton buds, baby oil, baby bed (optional), baby bath tub (optional), baby bath net or baby bath support (optional) dadalhin sa hospital kay baby: Baru baruhan, new born diaper, mittens, gloves, bonnet, 70% alcohol, baby oil, pranela, baby bottle, baby wipes Dadalhin sa hospital kay mommy: Pajama, towel, slippers, socks, toothbrush, toothpaste, nursing clothes, going back home clothes, panty, adult diaper/maternity pads. - if mag stay sa hospital longer mgdala na rin ng drinking water, plate, spoon and fork, baso

5y ago

You're welcome ♡(◡‿◡✿)

Related Articles