Result minum air gula

Punya tkut sangkut gdm, alhamdulillah hrni tgk result cantik nurse ckp.. kna mnum air gula sbb keturunan kncing manis.. dr ank first, now ank second .. masih ok.. wlaupn prgnant kali ni suka mkn mnis2😅 cuma alahan msih teruk wlaupn dh msuk 14weeks 5days🥲 prgnant kali ni brbeza sgt dgn yg first.. #share #2ndbaby

Result minum air gula
2 Balas

boleh bagi tips puan camne nk dapat kan result cantik camtu,, kena jaga makan seminggu sblum minum air gula ke? 🤭

1y ago

Cara sy sminggu sblum nk mnum air gula tu sy kurangkn bnda manis n kurangkn mkn nasi.. pstu sy mnum air bnyk je.. also air barli tanpa gula.. n air limau tanpa gula..

Alhamdulillah...