Breastmilk pumping

Pump 15 minit sebelah kanan 15 minit kiri and sekali lagi 15 sebelah kanan keluar 7 titik susu je. Kalau saya kerap pump boleh lebihkan susu ke?

3 Balas

sy slalu pump time ank tgh nyusu. bila hormon yg bg laju susu tu dtg. cpt2 pam.. susu mmg akan meriah sgt. tp bg sy dah oversupply 😭.

ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Cuba cek tools pam tu samada ok ke tak. Klu masih under warranty, rujuk pada seller