TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Balas

Nope.. when we are having our time normally during mid night because masih ada seorang budak sedang tidur🤭🤭🤭

ya . sya memakai mekeup ketika melakukamln hubungan intim bersama suami bagi menaikkan lagi aura ketika bersama

makeup x pandaj sangat bila nk kluar rumah...tp bila nk bersama wajib makeup n buat persiapan rapi🥰🥰🥰

sebagai seorang isteri perlu seperti zaman bercinta..Sentiasa cantik berseri😄🤞

sentiasa ingat untuk manjakan diri.. untuk suami juga.. bukan untuk orang lain..

Dengan pemakaian produk KISS MINERAL,wajah nampak lebih SEMULAJADI 🤩

suami xkish tp klo mekup tye pulk nk g mna.suami on org yg simple..

xpakai makeup @ perhiasan just rutin skincare husb ok natural beuty

Tiada.Biasa je.Hehe😀

Pakai makeup nipis je