Hi mommy nak tanya sikit Ada tak kat sini Yang penah bersalin kat hospital uitm puncak alam okay tak

proses dia macam mana ye kena book awal ke atau time nak bersalin baru nak pergi sana

1 Balas

hi mommy. kebiasaannya kalau nk bersalin di private,perlu ada surat rujukan dri kk biasa mommy checkup dan perlu checkup at least 3x di hospital private yg mommy pilih. lebih baik mommy call dulu hosp uitm puncak alam dan bagitau mommy nak booking dan tanya prosedurnya. nnti staff hosp akan bagitau caranya. semoga dipermudah urusan mommy ye ❤