Nasihat pls.

Prlu lpskan atau mcmna ehh klu bf kuat main judi... Nak hrpkan dia brubah atau tnggalkan.. skit hti sbb skrg tgh prggy... Rsa diabaikan sgt sbnrnya tak kesa pun klau dia nk main judi ke apa.. tp lpk dgn kwn dia tk prnh nak chat atau cll... Tnya psl bby pun tak... Bila gaduh asyik ckp nak anak tpi tnya pun tak prnah 😒 mluah kat sni je laa sbb tkde tmpat mluah 😌 #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Beratnya ujian. First boleh cuba slow talk dgn bf, tny kenapa mcm tk ambik berat psl awk yg tgh preggy, tkde rasa nk tau psl baby ke. Pesan kurangkan judi sbb nk besarkan anak byk pakai duit apa semua. Utk bersalin lg. Tp kalau dia mmg mcm tk kisah, yg sy nampak ni semua red flag. Dia tk kisah sbb belum kahwin, sudah la jauh. Bila-bila je dia nak tinggalkan pun takpe. Cuba bincang dulu, tp kalau mmg rasa hala tuju tak sama, tinggalkan terus. Lelaki mcm ni tk matang lg mmg tak akan fikir psl anak pun nanti.

3y ago

maybe hbgn ni tk dpt nak slmat kan.. sbb dia siap post gmbr ex dia rindu dgn kngan dia dgn ex dia yg da khwin.. skrg trimester trkhir hrp bby lhir dgn shat je.. kena anxiety discover psl trlalu pkir bnda ni .. doakan I kuat smngat bsrkan bby ☺️☺️

n then kitaorg ni skrg jauh 😵😵 mkin rsa dri ni tak brbaloi tggu llki mcm tu ... asyik mnta maaf tpi dok ulg2 buat.. lma2 mcm da tawar hti... hri2 pujuk diri sndiri.. bf I Muslim I Kristian.. rsa kcian pla dkt bby dlm prut psl bpa dia mcm tu... ckp nk brbah tp mkin truk 😒😒... smpi I mgindam nak mkn something pun dia tk ble bgi sbb duit smua da p judi ... bf I btgas kat ganu I duk Sabah.. so mmg susa laaa... nak mgdu dgn mak.. tp kcian nnti mak stress pla...

3y ago

I will 😌 sbb da tkde bnda nk slmtkan sda..