Zincofer side effects ?

Any pregnant mum ade side effects makan zincofer? Sebelum makan I makan means I akn rase nak muntah. Tapi lepas makan makan rase ok sikit. Lepas tu sembelit byk hari. Huhu.

3 Balas

saya mula mula haritu mcm tu juga. pegi keje serba tak kena padahal pagi tu rasa sihat je.. lepas tu saya tukar makan sebelum tidur sbb nurse kata boleh makan sebelum tidur masa perut kosong..

side effect sy jdi sembelit and najis sy hitam tu mknanya zincofer sy telan brjya serap spenuhnya . sy sllu minum dngn air sunquick

Sy dulu pun muntah jugak, so sy makan dgn air sunquick tanpa gula baru okey. Sembelit tu memang konfem, so kena bykkan makan buah