Bio Oil Okay or not

For pregnant mommy, is bio oil is safe? For less stretching mark#SeriusTanya #Sharing_dong_Bund #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Hello sis. My first pregnancy dlu, i mmg guna bio oil, start je perut I besar, i trus apply hari2. Mmg perut I takde stretch mark, tp I lupa yg kena juga letak d bahagian tepi pinggang. Bukan perut sahaja. Sebab bahgian tepi pinggang pun akan ikut stretch if perut stretch. So mine, mmg ada stretch mark kat bahagian tepi pinggang.

4w ago

Yes if u dah nampak mcm perut mula nak besar. Just letak

Boleh refer their official website. It has been list down which one is pregnancy and breastfeeding safe.

2mo ago

ad refer tpi confuse saya haha