Pregnant 7 weeks

Pregnant 7 weeks plus, memang takda rasa apa apa yg dalam perut ? Saya takda mual pun. #1stimemom

4 Balas

normal sis. baby kecik lagi. sy mase 12weeks pn xrase pape lg lam perut. alahan jela yg teruk. skrg da 20weeks baru rase baby duk tendang.

Normal sis sy pon baru 7week plus jgk, tak de rasa mual2 perut pon x nmpk mcm pregnan eheh , babyfirst

normal

ok la tu

3y ago

Baik sis. Cumanya dalam perut memang tak rasa apa apa lagi ke ? Saya ni confius kadang nya pregnant tapi rasa tak pregnant sebab ada history keguguran bulan 10 tahun lepas