ubat sakit tekak

Pregnant 28 weeks. Sakit tekak Macam nak demam dari semalam. Boleh ke makan ubat Ni ? (Ni stock ubat Kat rumah, xlarat nak g klinik?)

ubat sakit tekak
1 Balas

Sis ada tanya pharmacist ni bole utk preggy woman? Or better tnya @ dptkan ubat direct doc sb ibu hamil tak boleh mkn ubat sembarangan takut effect baby...haritu sy dh kena sound sb mkn ubat batuk n ubt sakit tekak sembarangan 😅😅

4y ago

Terima kasih atas pandangan. Betol2, risau jugak. At the end Saya Tak makan ubat Ni😁