Did you switch to products specifically for pregnancy when you got pregnant?
Voice your Opinion
Absolutely!
Not really
Didn’t cross my mind at all
Others (Comment down below)

16803 responses

61 Replies

Salam..Baru join app ni sya baru 21weeks tapi bby kuat sgt aktif gerak..Belum sempat lagi nk g scan boy ke girl sbb takut nk kluar musim covid19 ni..Tapi org2 ckap kalau bby kuat sgt gerak boyy betull ke???

4y ago

samala sya pun 21weeks baby active gerak dari 18weeks smpai la skrg 😍syukur bila scan baby girl 😊😊