Collagen mask (WM)

Preggy mom. Curious sikit. nak tanya collagen mask ni preggy mom boleh pakai ke? Ada extra collagen okay ke?#firstmom #pleasehelp #bantusharing #collagenmask #wmcollagenmask #preggymom

Collagen mask (WM)
2 Balas

Collagen collagen ni, tiada keperluan nak ambil even semasa hamil atau tidak . Dapatkan nasihat doktor untuk pemeriksaan betul ke tubuh tu kurang kolegen atau apa2 nutrien?

4mo ago

Ok noted. Tq sis🥰

saya sepanjang pregnant hanya guna baby wash top to toe saja, satu jenis skincare pun tak sentuh. lebih utamakan utk protect baby dari bermacam bahan kimia yg tak perlu.

4mo ago

Ok noted. Tq sis😘