good eve

hi po. soon to be mom? Almost 1week na ako 5 to6cm no pain ang labor. pinapatake ako ng Prime Rose eve Capsule safe po ba yun at para saan yun?

2 Replies

Women use evening primrose oil in pregnancy for preventing high blood pressure (pre-eclampsia), shortening labor, starting labor, and preventing late deliveries. Women also use evening primrose oil for premenstrual syndrome (PMS), breast pain, endometriosis, and symptoms of menopause such as hot flashes.

4y ago

Paano po gamitin yung Evening prime rose?

Pampahinog ng Cervix para mabilis manganak. super safe, nagtake ako 2cm na ko then after 1week pagka tapos ko magtake ng 6caps for 3days, nanganak ako

5y ago

2x a day sakin. morning and evening