HOSPITAL BAG

Hello po momshies, 35 weeks na po ako. Tanong ko lang po ano po ba mga dapat ilagay sa hospital bag?

2 Replies

BABY: Clothes (Bonnet, Mittens, Booties, Short/Long sleeves, Short/Long pants) Lampin Receiving Blanket Blanket Diapers Wipes 70% Isopropyl Alcohol/Betadine (para sa pusod) Bath Essentials (Soap/Shampoo) Mother: Clothes (Button down clothes/loose clothes) Maternity Pads/Diapers Socks Slippers *Important Documents like SSS, Philhealth, etc.