needs

Hello po mga mommies. Pwede po ba humingi ng Lists or Ideas na kailangan ni Baby ? Essential needs niya kasi para mabili ng hubby ko due date this month eh. Thank youu poo

1 Reply

Tie sides or Baru-baruan Pajamas Onesies and or frogsuits Receiving Blanket Towel Burping cloth or lampin Newborn Diaper Cotton balls Alcohol Baby bath Anti rashes cream Hairbrush Nail clippers Newborn feeding bottle if mag formula si baby Mittens Socks Bonnets Thermometer Newborn cotton buds Bath tub *optional Crib Swaddle Baby oil Hope makatulong po❤ I have a video po on youtube on what to bring naman for hospital bag baka makahelp din po🙂 https://www.youtube.com/user/lenehme

4y ago

Thanks po💕