S26 for sale for 700php

Hi po. I'm selling 2packs of 400grams ng s26. This is originally a 1.2kilo box. Pero naubos na po ng baby ko yung 2packs. We have to change milk to Enfamil kasi pedia recommended. Castillejos, Zambales po area ko. Expiration date is May 2021. See pictures po. For inquiries you can comment here, or message me on messenger: Ella Padrique. :)

S26 for sale for 700php
1 Reply

Ang layo mo po.

4y ago

Hehe. Oo nga sis. Kung mura lang shipping, nailibre ko na sayo yung shipping