Gamit

Hello po ano ano po ang mga pwedeng dalhin at ayusin na mga gamit po. I'm 8 months pregnant na po. thanks po

2 Replies

Newborn Clothes (atleast 3 pairs for baby) Newborn Diapers Baby Bath Soap and Shampoo Pranela / Swaddle Blankets (pambalot kay baby) Alcohol (70% ethyl para sa pusod ni baby) Maternity Pads (for mommy) Kumot (for mommy and daddy) Socks (for mommy) Hygiene Kit (for mommy and daddy) Change of Clothes (for mommy and daddy)

FF. Gusto ko din malaman