Muntah darah

#pleasehelp sebelumni masa 1st trim pernah sekali muntah darah tp esoknya normal okay n xde pape..sy pon xde refer ke klinik. Sampai skrgni da 31 week berat baby n heartbeat semua okay…dan saya masih kerap muntah2 kalau lambat makan atau terlebih makan..tp malamni saya muntahkan makanan+ darah lagi, nak tanya pengalaman ibu-ibu lain pernah tak ibu-ibu mabuk sampai muntah darah mcmtu, sbb saya sendiri tak sure darah tu dr tekak luka atau apa..

1 Balas

Maybe darah sebab tekak luka. Lepas muntah, bila telan air liur sakit tak? Darah tu keluar fresh banyak ke macam ber urat2 darah? I pernah jugak dari 1st trim- 2nd trimester. Apa pun, untuk advice terbaik jumpa dr ya sis