Hye mummies.nk tnya ank saya dh 1thn 3bln. sekrang dia kerap sembelit smpai berdrah.

6 Balas

anak sy pun sama dulu .. sekarang dh okay ..sy dulu beli ubat Lactul di farmasi untuk memudahkan dia berak..paksa minum air guna penyedut ubat tu ..beri buah tembikai,pisang.

kurang minum air masak? sayur baby makan x? buah buahan? cuba awak dptkn nasihat doctor juga sebab sampai dh berdarah.

sye pon sdng almi ank umo 1thn ....skrg tgh iktiar bgi buah ....dh jumpe doc ok kjp mkn ubt ...pastu jd blik😌

Pernah consult dengan doc? Dah berdarah agak teruk juga la.

makan buah betik masak elok untuk penghadaman perut baby.

Better dapatkan nasihat doktor segera, mommy.