#bermularutinbahru #day2pantang #tipsbbykuning #mulammgssutkmeriahek #bantusat

#pleasehelp #2Day ##susuxkluar cmna nk buat bg ada susu bdan dn walaupun da marmet tp xkluar jugk cuma ada cairan sja xkn nk biaq bg bby susu dn xthu cmna lg ni 😩

1 Balas

susu akan keluar 4 ke 7 hari lps bersalin. yg mula2 keluar tu colostrum. bagi je dkt bby. bby newborn mnum sikit je wktu lps lahir. df je. jgn risau. nnti lps 7hari susu akan jadi makin byk sbb bby kerap menyusu. jgn stress2.

1y ago

trma ksih sis atas pgalaman dn kongsi sharw tips 😌🙏