Baru 30weeks

Please sapa2 yg tahu kenapa.. 😢😢 Bby bergerak non-stop, mcm dlm 1 jam tu dia asyik gerak tidak sampai beberapa minit #seriusnanya #firstmom #firstbaby

5 Balas

Normal rasanya. sy nya baby active sangat2 mula2 curious gk tnya2 org .. lama2 ok je.. mmg activ.. kkdg bukan tendang smua nya biasalah bby gerak, memusing, tumbuk.. kita xthu dia buat apa yg kita rasa gerak je.. mcm kita jgk lh dia ad activity kt dlm perut hihi..

bkn nurse ad pesan ke..klau tlampu aktif kne cek juga takot tbelit tali pusat . itu ap yg nurse bgthu sy la.. tlbh aktif x blh.. tkurang gerak pn xleh..kne p cek dia cakap

2y ago

Btl nurse pn ada pesan dkt sy..

normal sis baby aktif,baby sy pn mcm tue juga aktif sgt2 kdg wktu mlm ssah nk tido baby terlalu aktif..

Sy waktu malam aktif bukan main.kdg² klu dia tendang tu smpai ngilu dibuatnya 😅😅

2y ago

Sy mcm ni jugak.. Baby aktif waktu malam... Tendangan kuat sampai ngilu pundi kencing trus rs nak ke toilet.. Huhu

ok la tu normal,aktif,jgn Je x gerak,sy pun skg TGH gerak aktif, 28hb9 due..

2y ago

sy bby boy.. tp gerakkn dia haluih nauu hahahaaha..kdg kne goncang bru die gerak pastu tak gerak..nk kata mkin sempit xthu la.. kuat tido ke apa xthu..tp cukup gerak 10x ..tp klau mengiring belah kanan die tendang🤣