Normal ke tak?

Please mommy normal ke tk? Tukar susu dri dutchbaby ke snowbrand #firstmom #firstbaby

Normal ke tak?
4 Balas

warna poo2 ank masih sama ke mmy? sy pn baru tukar ke snowbrand nie lbih kurng 4hari.. dlm masa 4hari tuu, 2hari berak n 2hari x.. ada jgk poo dia warna mcm tuu tp masih cmpur dgn yellowish sbb cmpur dgn susu bdn

8mo ago

Alhamdulillah, ade warna kuning, ade warna kuning hijau, berak semua ok. tk meragam, tkde kembung perut, tkde smbelit, munth pun tkde. masa seminggu dua tukar susu, warna dia mmng hari² hijau kuning mix, skrng skjo kuning hijau, skjp kuning. saya tkde cmpur dgn susu bdn, saya mmng bagi fully fm. tkpe sis kawl je poo dia. snowbrand bagus tau, masa saya kecik² my parent guna susu tu juga, lagi² susu tu sesuai utk pramatang. dia tk famous mcm brand lain tpi mmng ok susu tu.. texture ringan gila, snng nk larut

Hi sis, anak saya pun Pakai susu snow, warna sama, doktor kata normal untuk anak yang minum susu formula memang warna hijau pekat

sory nak tanya . anak awak minum susu Dutch baby ada masalh pape tak ? contohnya berkahak ..

8mo ago

ini susu nya.

normal sis.. ank sy pun kerap jugak berak colour ni.. iron tggi..

9mo ago

setakat yg sy tahu, nnti lama2 dia akn ok..