Hi mommies semua, nak tanya seeloknya prepare pampers brapa pack ye utk newborn?

plan sy memula ni nak beli sikit2 je, tp bca2 ad yg kata NB dia boleh pakai 60pcs pampers/week. xtahu jumlah maximum/minimum 😂 nak standby awal2, kalau prlu banyak. sbb kwsn sy tggl ni certain brand tu susah nk cri. #bantujawab #firsttimemom #First_Baby #ingintahu

1 Balas

klu bby warded lg cepat habis. usually sy beli 1bag dlu..buatnya bby bambam, kejap je pkai nb.