Cek upt dpo9

Pinjam mata kawan2 kt sini nmpk tak line samar2 tu ? Hari ni dpo9 saje je test upt petang ni sbb mcm loya sikit n kerap sakit belakang , sape boleh share pengalamam mcm ni dpo9 line samar dan positif pregnant ? Ingin tahu #firstbaby

Cek upt dpo9
4 Balas

Saya nmpk double line tu, Cuba sis repeat test 3 hri lgi, mesti dpt double line yg terang.. #babydustforyou🥳

ni test gune clearblue dpo10

3y ago

positive dah tu. tahniah. cuma kandungan awal lagi. jaga diri

repeat smpai line terang

Cuba lg lps 2 hri