Mohon Share Siapa Yg Ada Pengalaman

Petang td sy bersin ada keluar air dari vagina. Sy ingatkan keputihan, tp bila cek memang air je. Tu air ketuban ke? #36weeks2days

2 Balas

Yes probably is. Best to contact your doctor for further advice or head straight to the hospital in order to avoid any complications. Mudah mudahan baik semuaNya ya .. take care.

4y ago

I’m so glad to hear everything is fine ! Take good care dear .

Harini ada appt kk, bgtau doctor. Doctor cek bukaan guna muncung itik. Sakit ye 😭 mcm mana la agaknya sakit bersalin nanti. Tiba2 takut pulak rasa 😣

4y ago

Alhamdulilah takde bukaan lg. Cuma tu la, tkejut jap bila dia masuk muncung itik tu