dah masuk 36w 3day

perut tak selesa .. baby bnyk gerak .. sakit blkng start kerap .. tk dapat baring lama .. sbb tidak selesa ... bernafas pun susah .. sbb tiba tiba sumbat hidung sblh kiri .. terpaksa tidur duduk ... it normal ? ada baby anytime mahu keluar ? #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #1stimemom

1 Balas

Bagi saya.. Normal mommy. Saya pun mcm tu. Tapi baby keluar 38 minggu jgk. Dah strt training nak keluar kot baby kat dlm perut tu. Stay healthy mommy🌹 Banyakkan berjalan. Mudah2an bukaan cepat ye mommy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers