Perut rasa sebu & tegang

Perut Sy rasa tegang Dan sebu. Hilang selera makan. Ada kwn2 Sy ckp sbb Sy makan buah. Tp mmg betul sebelum masuk tido Sy ada makan buah manga yg dah masak. Esoknya perut Sy 1 hari sebu n rasa tegang. Boleh bg cadangan buah apa yg sesuai makan masa prengnant ni? #secondbaby

2 Balas

normal perut sebu dan angin tp bukan sbb buah sis.buah apa2 semua elok masa pregnant maybe terlebih makan buah kot

2y ago

ye Sy makan 2 biji manga..

Saya pon pernah gak mkn buah mangga jadi camtu. Mybe sbb mkn byk kot