Perut Senak

Perut saya kerap sakit .. 1st time pregnant & sekarang kandungan baru 6weeks ... nak tidur menghadap belah kanan takut effect apa² .. ibu² ada tak tips untuk kurangkan sakit perut ni / tips tatacara tidur yg sesuai untuk pregnancy ?

1 Balas

1st trimester tidur mcm mana pn boleh kcli meniarap.. tp dh msuk 2nd disarankn mgereng kanan or kiri.. mse awal prgnt mmg akn perut rasa tak selesa dan sebu.. sabar ea

4y ago

tu lah tu . saya tiap malam tidur tak berapa lena . sebab takut salah cara . risau jugak sebab first time ... takut jadi apa² ..